Az új év az új kezdetek ideje. Egy kisebb átrendezés az otthonodban gyorsan és könnyen megoldható, és tippjeinkkel még olcsó is lehet.

HOZZ SZÍNEKET A SÖTÉT, HIDEG TÉLBE

Ha élénkebb hangulatot szeretnél a nappalidban, nem szükséges új, színes kanapét venni a régi szürke helyett. Használj kisebb kiegészítőket, például szőnyegeket, hogy világosabbá tedd a teret – ezek könnyen cserélhetők és tárolhatók, ha egyszer megint megváltoztatod a dekorációt, hogy aztán később megint elővehesd őket.


ÚJÍTS A KANAPÉDON

Egyszerű és könnyű megoldás: néhány új díszpárna vagy díszpárnahuzat nem csak a kanapét, de az egész nappalit feldobja. Figyeld meg, mennyire eltérő hatásokat lehet elérni különböző színekkel és anyagokkal, vagy éppen különböző méretű párnákkal. 


A “HYGGE” IDEJE

Néhány kis változtatással a nappalid sarkát tökéletes kis kuckóvá varázsolhatod, ahová behúzódhatsz, amikor kint hideg van. Helyezz ide néhány puha díszpárnát, egy meleg plédet egy kényelmes székben, gyújts meg néhány gyertyát, és élvezd a meghitt kényelmet.

Még több ötletet és inspirációt találhatsz a nappalidhoz itt.


MELEG FÉNYEK

Nem kell elővenni a szobafestő felszerelést és letakarni a padlót meg a bútorokat. Különböző fényforrásokkal: asztali lámpákkal, lámpafüzérekkel és gyertyákkal kellemes, hívogatóan meleg hangulatot teremthetsz a nappaliban.

EGYSZERŰ RENDSZEREZÉS

Ez az utolsó tippünk anyagi szempontból egyáltalán nem megterhelő, bár egy kissé időigényes lehet. -az új év kezdete kiváló alkalom arra, hogy megszabadulj attól, amit nem használsz, és hatékonyabban tárold azt, amit igen. A különféle méretű és anyagú dobozok és kosarak pénztárcabarát és dekoratív megoldásként szolgálhatnak azon apróbb tárgyak tárolására, amelyeket jó a kezed ügyében tudni, de nem szeretnéd, hogy elöl legyenek.

Neked milyen ötleteid vannak a nappali átalakítására? 

Forrás: JYSK, 02/01/2019

https://jysk.hu/blog/penztarcabarat-mini-atalakitas-nappaliban